Ars Amatoria II: Qui és Manuel Bravo Solano?

L’AMOR COM A CONEIXEMENT:

“No és possible d’estimar una persona sense conèixer-la… …Hi ha molts nivells de coneixement; el que consistueix un aspecte de l’amor no es deté pas a la perifèria, sinó que penetra fins al fons. Això només és possible quan puc anar més enllà de la meva pròpia preocupació i veure l’altra persona en els seus trets peculiars… L’amor és la sola forma de coneixement, que, en l’acte de la unió, satisfà la meva recerca…”
Erich Fromm

Com diu Erich Fromm, no és possible d’estimar una persona sense conèixer-la. Per això, per poder donar amor a Manuel Bravo Solano, en primer lloc hem de conèixer-lo. QUI ÉS MANUEL BRAVO SOLANO? Des d’indymedia ens donen un cop de mà:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/483648/index.php

MANUEL BRAVO SOLANO, tot un conegut de l’especulació immobiliària, un tauró capitalista sense cap tipus d’escrúpols en convertir el Banc Expropiat en una més de les seves nombroses i privades fonts d’ingressos. És l’apoderat de les empreses Antartic Vintage S.L., Gramer Development SL, Meridian Center S.L. i Bokia Trade S.L. (FIDECASA). I és l’administrador de Niki Gestion S.L., Karner Trade S.L. i Lubecsa Global S.L., totes elles amb seu a Passeig de Gràcia 53­-55 (planta 5­p.5) i Av. Barcelona 115 (Sant Joan Despí). L’empresa Antartic Vintage ha comprat un paquet d’oficines a Gràcia entre les quals, a part del local que utilitzem, també ha adquirit:

  1. C/Joan Blanques cantonada amb C/Congost
  2. C/Bonavista 31-­33
  3. C/Gran de Gràcia 194
  4. C/Verdi 244
  5. C/Pi i Margall 45

Aquestes són unes primeres informacions per anar coneixent a Manuel Bravo Solano, Antartic Vintage i tota la tropa, per anar-lo coneixent i fer possible així que puguem donar-li el nostre amor. En la mesura que puguem anirem compartint més informacions!!

EL BANC EXPROPIAT ES QUEDA COSTI EL QUE COSTI
MANUEL BRAVO SOLANO RETIRA LA DENÚNCIA!!!

Solidàries amb el banc expropiat

images

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: