Comunicat de suport de l’Assemblea Groga de Gràcia

Comunicat de suport de l'Assemblea Groga de Gràcia a la
campanya contra els desatllotjaments del banc expropiat i Armadillo

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA GROGA DE GRÀCIA EN CONTRA DELS DESALLOTJAMENTS DELS ESPAIS ALLIBERATS DE LA VILA

L’assemblea Groga de Gràcia (l’AGG) volem manifestar tot el nostre suport cap a l’Armadillo i el Banc Expropiat que actualment estan en perill de desallotjament. Considerem que aquests dos espais estan duent a terme una tasca social fonamental a la Vila de Gràcia en el context de retallades i de desmantellament de les polítiques socials.

En l’àmbit de l’educació és més necessari que mai agrupar a tots els sectors de l’Educació Pública (professorat, pares i mares, estudiants, educació en el lleure, veïns, entitats, etc.) i de tots els nivells educatius des de les Escoles Bressol fins la Universitat, que aposten per una Escola Pública, gratuïta, autogestionada, laica, catalana, inclusiva, universal i de qualitat, arrelada  i oberta al seu entorn.”

L’Assemblea Groga de Gràcia acull aquest espai transversal que no seria possible sense l’existència d’un espai lliure i obert al barri com és el Banc Expropiat. En els darrers mesos algunes de les accions que s’han engegat conjuntament amb l’Assemblea Vila de Gràcia aprofitant l’espai alliberat del Banc han estat la realització de reunions de coordinació de l’AGG, la preparació de la columna de Gràcia a la manifestació del 23F Juntes Podem, o el cicle de cinema “Educació o adoctrinament” durant el mes d’abril.

En aquest espai i durant tot aquest temps ens hem reunit reunit mestres, famílies i estudiantat per lluitar conjuntament per una educació de qualitat pels infants i joves de Gràcia i així ho seguirem fent.

També donem el nostre suport a l’alliberament del bloc de pisos L’Armadillo perquè només amb una vida digna es pot construir un barri digne.

Defensarem aquests espais que ens són propis, continuant la lluita des de la solidaritat i el suport mutu que aquets espais ens han permès aconseguir.

Assemblea Groga de Gràcia

 
%d bloggers like this: